Etusivu  |   Kuntoilupäiväkirjat  |   Kisaraportit  |   Kisakalusto  |  Tervetuloa Aki Korpelan kotisivuille!

Tämä www-sivusto on omistettu lajille, joka lähti liikkeelle harrastuksesta ja muuttui sittemmin elämäntavaksi. Ensimmäisen kunnollisen maastopyöräni taisin ostaa vuonna 1994, ja sen jälkeen laji on vuosi vuodelta vienyt yhä pahemmin mennessään...
Viimeisimmät päivitykset:
 • viikkojen 4 ja 5 yhteenveto (5.2.2017)
 • kuntoilupäiväkirja (likimain päivittäin)

  Yhtä kisakautta rikkaampana

  Taas on yksi hieno kisakausi takana. Oma kulkuni oli suurinpiirtein samaa tasoa kuin aiemminkin, mutta ehkä jopa pieniä kehityksen askelia on havaittavissa, jos oikein malttaa suurennuslasilla niitä etsiä. :)

  Joku on joskus sanonut, että voittavan urheilijan on vihattava häviämistä. Ja niinkin on sanottu, ettei liikaa saisi tykätä harjoittelusta... Nämä molemmat määreet natsaavat allekirjoittaneeseen varsin hyvin. En nimittäin vihaa häviämistä, ja metsäpyöräily (eli se "harjoittelu") on minulle melko kirkasta viihdettä. Tykkään siis harjoittelusta kuin se kuuluisa hullu puurosta. Näistä voineekin vetää sen johtopäätöksen, ettei minusta koskaan tule "voittavaa urheilijaa". Näin varmasti onkin. Mutta rakastan kuitenkin urheilua ja erityisesti kilpailemiseen liittyvää rehellisyyttä, jota ei samassa mittakaavassa taida löytyä miltään muulta elämän osa-alueelta. Kisoissa ajan tietenkin aina täysillä mahdollisimman hyvää sijoitusta jahdaten, mutta silti ylivoimaisesti tärkeintä on, että urheilu voittaa aina.

  Näillä eväillä lähdetään kohti kevättä 2017, jolloin ukko tulee toivottavasti olemaan voittoisammassa kunnossa kuin koskaan aiemmin! :)

  17.9.2016